вторник, 4 июня 1985 г.

Товариський матч

Використовуючи перерву в чемпіонаті країни, викликану участю збірної СРСР у відбірковому матчі чемпіонату світу з командою Данії, футболісти київського «Динамо» та дні­пропетровського «Дніпра» провели вчора товариську зустріч.
Незважаючи на те, що гра носила тренувальний харак­тер і в складах обох команд були відсутні провідні гравці: Михайлов, Дем’яненко, Балтача, Бєланов — у киян, Протасов і Литовченко. — у дніпропетровців, вона викли­кала великий інтерес. Обидва колективи перебувають серед лідерів всесоюзного чемпіона­ту, демонструючи цікаву, ре­зультативну гру.
І вчорашня зустріч на Рес­публіканському стадіоні при­несла задоволення болільни­кам. Вона пройшла з поміт­ною перевагою динамівців, які  зуміли двічі досягти ус­піху. В першому таймі це зробив Блохін, а в кінці мат­чу — Хлус 2:0.
Кияни провели гру в тако­му складі: Броварник, Безсонов, Евсєєв, Яремчук, Кузнецов, Рац, Михайличенко, Баль, Заваров, Євтушенко, Блохін. На заміну в друго­му таймі виходили Олефіренко, Баранов і Хлус.
Чергову зустріч чемпіона­ту країни київські динамівці проведуть 8 червня в Ки­єві з «Зенітом».
Редактор Я. ГРИЦАЙ.
Вечірній Київ, Вівторок, 4 червня 1985 р


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Фото разных лет