вторник, 19 марта 1985 г.

Любити футбол

"
У складі київского «Динамо» названо воротаря А. Броварника 1967 року народження. Очевидно, він наймолодший воротарь у вищий лізі. Розкажіть, будь ласка про нього. Якщо можна, то і про нового півзахісника команды І. Яремчука. Болільники заводу «Арсенал».
У останньому юнацькому турнірі пам'ятi вице-президента ФІФА В. О. Гранаткіна брали участь дві радянські команди. Футболісти другої збірної були на рік молодші від суперників, але своєю грою справили найкраще враження. Особливо сподобався воротар Антон Броварник з Києва, якому нинішнього року буде 18 років. До речі голкіпер московського Динамо В. Дербунов також 1967 року народження. Броварника було названо серед найкращих гравців турніру. Високий на зріст (194 см), стрибучий і рухливий, він рідко коли програє повітряні дуелі в штрафному майданчику. Рішучі діє і на лінії воріт.
- Що головне для воротаря? - спитав я Антона.
- Любити футбол, - відповів хлопець. 
Він так це сказав, що не лишалося сумніву про його безмірну відданість улюбленій грі.
Минулого сезону Антон дебютував у матчі дублерів «Кайрат» - «Динамо» (Київ). Потім тривалий час сидів на лаві запасних. Запрошували в інші команди. Категорично відмовлявся, бо хоче бути воротарем лише київського «Динамо». Такої ж думки його батьки і старший брат. Нинішній чемпіонат країни має стати серйозним іспитом для воротаря Антона Броварника.
Болільники, які відвідують матчі за участю київських армійців, давно вже звернули увагу на активного півзахисника Івана Яремчука. Його нестандартні «ходи», висока швидкість і точний удар не раз приносили успіх команді. Минулого сезону він забив 10 м'ячів. Коли зважити на те, що армійці в основному грали на бомбардира Насташевського, то результат Яремчука високий. 
На початку року Яремчуку запропонували потренуватися разом із київськими динамівцями. Він виступив у кількох контрольних матчах, найкраще зарекомендував себе в них. Привернув Яремчук увагу спеціалістів і у грі «Дніпро» - «Динамо» (Київ). 
Звичайно, зарано робити остаточні висновки щодо футбольний долі Броварника і Яремчука, однак можна не сумніватися в их перспективності. 
Б. Новак

"Прапор комунізму", 19 березня 1985 р.№ 66 (2162)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Фото разных лет